FAQ

patricia@framinglove.nl

Wij zijn niet zo fotogeniek, poseren is niet iets voor ons, is een shoot dan wel handig?

Iedereen is fotogeniek, zolang jullie je maar relaxed voelen en niet te veel met de camera bezig zijn. Over het algemeen leg ik jullie dag documentair vast en merk je niet dat ik er ben. Natuurlijk zijn er ook geposeerde foto’s, maar ook dan vind ik het belangrijk dat jullie je focussen op elkaar en genieten. Lekker losjes dus en er mag vooral gelachen worden.

Hoeveel foto’s krijgen we?

Ik spreek nooit vaste aantallen af, elke bruiloft is weer anders. Van ingetogen naar hysterisch, kort en lang. Maar om een richting te geven, veelal tussen de 200 en 400 foto’s.

Worden de foto’s bewerkt?

Ja, alle geleverde foto’s in de reportage worden bewerkt in mijn gebruikelijke stijl en geleverd in hoge resolutie in jpg. RAW beelden worden niet uitgegeven.

Fotografeer je ook tijdens het diner?

Ik maak absoluut sfeerfoto’s tijdens het diner, etende mensen zijn niet zo fraai op een foto dus veelal maak ik ze aan het begin en tussendoor tijdens eventuele speeches en cadeau’s.

Wat is een same day edit?

Wanneer ik ook in de avond bij jullie dag ben kan ik tijdens het eten alvast een preview klaarmaken. Leuk om af te spelen tijdens jullie feest.

Wat als je camera kapot gaat?

Als professioneel fotografe heb ik natuurlijk altijd een back-up bij me. Ook werk ik met twee geheugenkaarten, op die manier kan het niet fout gaan.

Je bent ziek, en nu?

In dat geval zoek ik in mijn ruime netwerk naar een vervangende fotograaf. Maar laten we dat even afkloppen ;-)

Je hebt onze interesse gewekt, hoe nu verder?

Super leuk, laten we een vrijblijvende kennismaking plannen. Dit kan in mijn studio te Ridderkerk (wel zo handig ivm demo materialen) maar mocht dat i.v.m. de afstand lastig zijn kan het ook via Skype.